451

Harrastajate jalgpalli liiga kutsub osalema Karikavõistlustel

News added: 08/11/2014 05:05
Tallinna Grandliiga, mis ühendab enda egiidi all harrastajate jalgpallivõistkondi, kutsub osalema traditsioonilistel Karikavõistlustel, mis toimuvad augustis ja septembris. Registreerida saab kuni 11. augustini.

Osa võivad kõik jalgpalli harrastajad, küll mõnede piirangutega  neile, kes osalevad Eesti meistrivõistlustel teises või veel kõrgemas liigas. Seejuures ei ole veteranieas (vanemad kui 35-aastased) mängijatele mingeid piiranguid.

„Turniirile saab iga võistkond registreerida kuni viis teises liigas mängivat pallurit, kuigi igas mängus võib korraga mängida neist vaid kaks – ütles Grandliiga Karikavõistluste peakorraldaja Ramil Rjazapov. Meie liigas on võistkondade tase võrdlemisi kõrge, kuid me ei tahaks siiski taganeda sellise jalgpalli põhimõtetest, mida nimetatakse harrastusjalgpalliks“.

Just seetõttu võib Rjazapovi sõnul turniiril osaleda kes iganes – võib kokku panna oma firma, organisatsiooni, maja, hoovi või kord nädalas palli mängiva sõpruskonna võistkonna.


Nagu ka eelmisel hooajal, toimuvad Karikavõistlused täiustatud olümpiasüsteemis, mille puhul ei lange võistkond kaotuse korral kohe konkurentsist välja. Ramil Rjazapov märkis, et selline süsteem on ennast hästi õigustanud ning on ka mängijatele meeldinud.

„Kaotajad saavad veel ühe võimaluse mängus teise samamoodi kaotanud võistkonna vastu. Turniirilt langeb välja alles kaks kaotust saanud võistkond“ – selgitas Ramil Rjazapov. Lisaringis võidu saavutanud võistkond jätkab turniiri. See viib miinimumini juhuslike võitude või kaotuste tõenäosuse“.

Mängud toimuvad tavamõõtudega jalgpalliväljaku ühel poolel, mängitakse 7 vs 7, vahetuste arv ei ole piiratud. Mängu kestus on 2 x 25 minutit. Mänge teenendavad kogenud professionaalsed kohtunikud. Igal mängul peetakse statistikat, kõiki kohtumisi kajastatakse veebilehel www.sem.ee, kus pannakse välja mängude kokkuvõtted ja fotod.

Grandliiga jalgpalliturniiri, mida peetakse juba 2010 aastast, korraldab firma SEM (Sport Event Management), mis tegutseb 2007 aastast ja tegeleb erinevate spordivõistluste korraldamise ja läbiviimisega.

Registreeritud meeskonnad.
Registreerimine kuni 17:00 11. august.

Lisainformatsioon:
Ramil Rjazapov
peakorraldaja
tel 58 50 38 49