483

Deja-vu Karikafinaalis: Tondi mängib uuesti Centurioniga

News added: 09/26/2014 08:13
Eeloleval reedel, 26-ndal septembril kohtuvad Grandliiga Karikavõistluste finaalis eelmise aasta karikavõitja Tondi ning selle hooaja meistrivõistluste pronksivõistkond Centurion.

Võistkondade viimasest omavahelisest kohtumisest on möödunud kõigest nädal. Kusjuures mängisid nad just Karikavõistluste raames. Tondi jaoks avas tolles mängus saadud 1:0 võit ukse finaali, Centurion pidi aga ennast kõige tähtsamasse mängu võitlema tabeli alumise osa kaudu.

Ennustada ja favoriiti pakkuda on selles olukorras väga tänamatu tegevus. Tondi kasuks räägib kogemus, tasakaalustatud koosseis ja pikk vahetusmängijate pink. Centurion on seevastu mänginud Grandliigas sel hooajal oluliselt paremini, lastes alles päris lõpus käest hõbemedalid ning rahuldudes kolmanda kohaga.

Puhtalt statistiliselt on väike eelis Tondil. Lisaks juba mainitud karikavõistluste mängule, on võistkonnad sel hooajal omavahel kohtunud kolm korda. Meistrivõistluste avavoorus olid paremad Tondi jalgpallurid – 3:0. Teises ringis võttis Centurion revanši – 4:2. Kolmandas ringis jäi tulemuseks väravateta viik.

Pall aga, nagu teada, on ümmargune, nii et kõik otsustatakse vahetult väljakul, mille meie veebilehel. Seetõttu kohtumiseni mängul eeloleval reedel 26-ndal septembril kell 20.00 Maarjamäe staadionil