708

Grandliiga tuleb Narva ja Tartusse

News added: 12/10/2015 14:05
Harrastajate futsali ja jalgpalli Grandliiga meistrivõistlused laienevad sel hooajal väljapoole pealinna piire - esimest korda korraldatakse turniirid Narvas ja Tartus.



Mõlemad linnad on tuntud oma jalgpallitraditsioonide poolest. Muide, Ida-Virumaa võistkonnad osalesid esimestel firma Sport Event Management poolt korraldatud harrastajate turniiridel. Ahtme Vagon tuli isegi Grandliiga meistriks esimesel futsali hooajal 2010/2011. Ja kui regulaarselt Tallinna mängudele sõitmine oli sportlastele-harrastajatele problemaatiline, siis võimalust mängida oma kodukandis kasutavad nad rõõmuga.

Turniiride läbiviimise reeglid on samad mis ka Tallinna Grandliigas. Põhimõtteline erinevus on selles, et pealinnas toimuvad mängud igal nädalal, Narvas ja Tartus aga kolmes etapis. Kokkuvõttes selgitatakse igas linnas oma meister.

Sellega seoses muutub ka Grandliiga Superkarika formaat. Kui varem mängisid selle nimel valitsev meister ja karikavõitja, siis nüüd mängitakse trofee välja nelja võistkonna vahel - lisanduvad vastavalt Narva ja Tartu meistermeeskonnad.

Väljaspool Tallinna toimuva Grandliiga esimese etapi läbiviimise kuupäevad on juba teada. Narvas algab see Narva spordikeskuses 19. detsembril kell 12, Tartus 26. detsembril algusega samuti kell 12 Nõo spordikompleksis.

Grandliiga on juba ammu sportlaste-harrastajate seas tuntud kui soliidne organisatsioon, mis korraldab kõrgel tasemel võistlusi - kohtumisi teenindavad professionaalsed kohtunikud, protokolle täidetakse elektrooniliselt, peetakse üksikasjalikku statistikat, veebilehel www.sem.ee ja Facebooki lehel avaldatakse mängudest nii teksti- kui videokokkuvõtteid. Grandliiga uudisest teatavad perioodiliselt ka eesti massiteabevahendid, hooaja lõpus korraldatakse alati pidulik ja värvikas lõputseremoonia ja parimatest parimate autasustamine.

Grandliiga esimesel Narva etapil osaleda soovijatele on registreerimise viimane päev 17. detsember. Registreerimine osalemiseks Grandliiga esimesel Tartu etapil lõpeb 19. detsembril. 

Täiendavat informatsiooni kõikides küsimustes on võimalik saada telefonil 58503849 või kirjutades aadressile info@sem.ee.