911

Algas registreerimine iga-aastasele Lasnamäe karikaturniirile minijalgpallis

News added: 08/02/2017 10:37
Laupäeval, 19 augustil toimub Lasnamäe spordikeskuse staadionil (Pae tn 1) iga-aastane Lasnamäe karikaturniir minijalgpallis. Registreerimine on juba alanud. Kohtade arv on piiratud!

Eelseisva turniiri on Lasnamäe noortekeskus ühendanud Lasnamäe Päevade tähistamisega, mis sel aastal toimuvad eriti suures mahus. Muide, Karikavõistluste võitjate ja parimate mängijate autasustamine toimub 27. augustil Lauluväljakul korraldataval suurel üritusel.

Minijalgpalli mängud peetakse poolel väljakul, väljakul mängitakse 7 v 7, kohtumise kestel tehtavate vahetuste arv ei ole piiratud.

Kui soovite mängida, aga ei saa kokku vajalikku arvu pallureid, siis sel aastal on huvitav uuendus: on võimalik registreeruda ka individuaalselt - korraldajad aitavad teil võistkonna leida.

Nii võistkondlik kui individuaalne registreerimine toimub siit.

Registreerimine toimub kuni 17. augustini (kaasaarvatud) või kuni maksimaalse võistkondade arvu - 12 - täitumiseni. Turniiril osalemise tasu on 30 eurot võistkonna eest.
 
Turniiri loosimine toimub reedel 18. augustil. Samas selgitatakse osalejatele ka turniiri juhendit ning teisi eelseisva turniiri üksikasju.
 
Turniiri algus on 19. augustil kell 14.30. Staadionile pääs on pealtvaatajatele tasuta.
 
 
TÄHTSAD KUUPÄEVAD:
 
2. august - registreerimise algus
17. august - registreerimise lõpp
18. august - loosimine
19. august - turniir