1014

2020/21 formaadi muutmine ja mängudega jätkamine

News added: 01/17/2021 22:33
Austatud osalejad ja fännid! 

Kellegi jaoks ei ole saladus, et jätkuvalt ebastabiilses olukorras, mis on seotud koroonaviiruse levikuga, on Eesti valitsus rakendanud rea organisatsioonilisi meetmeid, mis ei luba praegusel ajal muuhulgas ka meie futsali meistrivõistluste mängude läbiviimist. 

Hetkel eeldame mängude jätkumist alates 6-ndast veebruarist. Selge, et võttes arvesse praeguseid asjaolusid, ei ole Grandliiga turniiride tavalises režiimis jätkamine, et jõuda lõpuni enne minijalgpalli hooaja algust, enam võimalik, mistõttu tuli Korralduskomiteel teha võistluste kehtivas juhendis muudatusi:

  • * Kõikides Grandliiga divisjonides mängitakse lõpuni ainult esimese ringi mängud.

* Esimese ringi tulemuste põhjal jätkuvad võistlused kõigis divisjonides kaheksa parema võistkonna jaoks play-off süsteemis, kus divisjoni liider kohtub kaheksanda koha võistkonnaga, teine seitsmendaga jne.

* Sarnase skeemi järgi jätkub ka Naisteliiga turniir.

2020/21 hooaja juhendisse tehtud muudatustega saab täpsemalt tutvuda siin: link

Peale selle tuleb kindlasti arvestada, et  edaspidised muudatused võivad osutuda vältimatuks, kui Eesti Vabariigi valitsus pikendab praegu kehtivaid mitteprofessionaalsete sportlaste spordivõistluste korraldamise piiranguid.

Hoidke endi ja oma lähedaste tervist!

Lootes paremat

Grandliiga Korralduskomitee