13

Liisk on heidetud!

News added: 02/05/2010 09:16
Neljapäeva õhtul toimus SEM-i kontoris saalijalgpalli turniiri osaleja-meeskondade kaptenite koosolek. Seekord „surmarühma“ ei moodustunud, kuigi B alagrupi liikmed võivad sellele vastu vaielda.

Kokku osaleb esimeses Eesti futsal korporatiivvõistluses 15 tiimi, kes jaotati liisku heites kolme gruppi – igas 5 meeskonda. Selleks, et ei tekiks nn „surmarühma“, eraldasid organiseerijad kolm tugevaimat tiimi, kellest sai iga rühma tuum.

A alagruppi sattusid eesotsas Netleadiga tiimid Skype To Goal, SAS, Hire Right ning Runway. Seda rühma võib ilmselt pidada kõige ettearvamatumaks, kuna meeskondade tase on praktiliselt ühesugune.

See-eest on B alagrupis lisaks ilmselgele favoriidile – Skype Bugs tiimile, mitu ambitisoonikat uustulnukat: meeskonnad Politsei ja Marine Care. Play-offi on kindel kavatsus jõuda ka Swedbankil ja Nordeal.

Sama keeruline on olukord ka C tähemärgi all. Siia sattus nii eelmise Jõulukarika tšempion Ericsson, kui ka kogemusterikas Swissotel. Seltsiks on neile aga seni tundmatud – meeskonnad SEB, Maxima ja AF Automaatika.

Kohtumise lõpus ootas aga meeldiv üllatus Swissoteli tiimi – nemad võitsid esimese auhinna: tasuta osavõtu turniirist.

Tuletame meelde, et igast rühmast jõuab play-offi kaks parimat, kolmanda koha saajad mängivad aga omavahel viimase kahe veerandfinaali pääsme eest.

Grupietapi kohtumised toimuvad 6.-27. veebruarini Loo ja Sparta spordiklubi areenidel, seejärel leiavad aga aset play-offid.