1015

Mängude jätkumine lükkub taas edasi

News added: 02/02/2021 14:46
Seoses sellega, et piiranguid siseruumides korraldatavatele harrastussportlaste võistlustele ei ole tühistatud, lükkub Grandliiga mängude jätkumine edasi.

Hetke seisuga jätkuvad mängud 20. - 21. veebruaril 2021.

Nagu nähtub viimastest Eesti Vabariigi Valitsuse ja Kultuuriministeeriumi ametlikest dokumentidest, leevendati siseruumides korraldatavatele treeningutele seatud piiranguid järgmiselt:

1) Treeninguid võib läbi viia gruppides 10+1 inimest

2) EV Kultuuriministeerium andis loa viia läbi meistriliiga ja esiliiga mänge nendele võistkondadele, kes osalevad spordialaliidu poolt korraldatavatel võistlustel.

Väga kahju, et Grandliiga mängude jätkumine veel edasi lükkub. Aga kahtlemata on leevendusi juba näha, kuna võistkonnad võivad hakata treenima ning lubatud on ka mängud esiliigades. Loodame et järgmised leevendused puudutavad ka harrastussportlaste võistlusi kinnistes ruumides.

Juhul kui piirangud ei luba mängudega jätkata kuni 2021. aasta veebruari lõpuni, vaatab Grandliiga korralduskomitee läbi täiendavad muudatused 2020/21 aasta futsali hooaja juhendis, millest teavitatakse kõiki Grandliiga võistlustel osalejaid.

Grandliiga korralduskomitee