27

Sport on suur pluss

News added: 02/25/2010 12:53
Eesti futsal korporatiivturniir on käimas ning täna on meil külas oma meeskonna üks suurimaid toetajaid, võib öelda, et lausa fännklubi liider Netleadist – Jana Band (pildil), kes on ühtlasi ka sealne personalijuht.

Tere päevast, Jana! Sa tuled igale oma meeskonna mängule, kuigi ise ei esine. Kust tuleb see jõud ja tahtmine?

- Ma tulen mängudele, kuna tulemused on mulle olulised, poisid vajavad aga tuge.

Tulla peale tööd staadionile ja toetada kolleege – on see hobi, professionaalne kohustus või su „korporatiivne panus“?

- Mulle ja minu kolleegidele on see meelelahutus. Me tuleme kambaga mängu vaatama, et hiljem arutada põnevaid hetki. Muidugi, on see hobi ning meil on hea meel, et saame aidata oma tiimi ning, samas, lõbustada teisi fänne.

Kas sina kui personalijuht paned töötajatest kokku meeskonda või soovivad nad ise firmat esindada?

- Me osaleme taolistel turniiridel pidevalt ning kolleegide initsiatiivita ei suudaks ma üksi midagi teha. Peaasi, et nad ise avaldavad soovi ning elavad aktiivset elu.

Milliseid spordialasid teie töötajad eelistavad? Millised meeldivad sulle endale ning kas sooviksid neis osaleda?

- Peale jalgpalli ja korvpalli, külastavad paljud jõusaali. Ah jaa, teie kartinguturniir meeldis samuti paljudele. Puudu on vaid võistlused tüdrukutele.

Töölevõtmisel, kui olulised on potentsiaalsete töötajate spordilembelisus?

- See ei ole tähtsaim kriteerium, kuid sportlikud hobid ühendavad kollektiivi. Kui mängid jalgpalli – on see plussiks. Paljudele töötajatele, neid on meil aga üle 30, on sport aidanud integreeruda kollektiivi. Kuid mõjutada minu valikut teiste tingimuste võrdsuse korral, ei saa.

Kuidas suhtutakse teie firmas SEM korraldatud turniiridesse? Kas on lihtne saada juhatuse nõusolekut osavõtuks?

- Meie firmas suhtutakse hästi. Me üritame alati kõiges osaleda ning isegi, kui firmal ei ole võimalik osavõtutasu maksta, on paljud töötajad nõus seda oma taskust tegema. Ütleme nii, et firmale ei ole oluline võit, vaid osavõtt, töötajatele aga vastupidi. Seetõttu, soovime, et kõik rahule jääksid.